Görme Engelliler

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULUMUZU TERCİH EDECEK ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

OKULUMUZ 2016 -2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYINDA EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLADIĞINDAN  DOLAYI OKULUMUZUN TABAN PUANI VE BAŞARI SIRASI OLUŞMAMIŞTIR.2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZU TERCİH EDECEK 60 ÖĞRENCİNİN OKULUMUZA KAYITLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİKTEN SONRA EN SON OKULUMUZA YERLEŞEN ÖĞRENCİMİZİN TEOĞ PUANI TABAN PUANIMIZI OLUŞTURACAKTIR.BU NEDENLE SİSTEMDE OKULUMUZUN TABAN PUANI:0 BAŞARI YÜZDELİK SIRASI:0 GÖZÜKMEKTEDİR.

OKULUMUZ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYINDA EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLADIĞINDAN OKULUMUZUN TABAN PUANI VE BAŞARI SIRASI OLUŞMAMIŞTIR.2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZU TERCİH EDECEK 60 ÖĞRENCİNİN OKULUMUZA KAYITLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİKTEN SONRA EN SON SIRADA OKULUMUZA YERLEŞEN ÖĞRENCİMİZİN TEOG PUANI TABAN PUANIMIZI OLUŞTURACAKTIR.BU NEDENLE SİSTEMDE OKULUMUZUN TABAN PUANI:0 BAŞARI YÜZDELİK SIRASI:0 GÖZÜKMEKTEDİR.

OKULUMUZU TERCİH EDECEK ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİN ERKEK PANSİYONUMUZ BULUNMAKTADIR,KIZ ÖĞRENCİLERİMİZE İLÇEMİZ ECEBEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KIZ PANSİYONUNDA KONTENJAN AYRILMIŞTIR.

10.SINIFIMIZA NAKİL GELMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN NAKİL PUANI:441

9.SINIF TABAN PUAN:0